Hírek

Réz kilincs - Évszázadok óta bizonyít

A réz kilincsek nem csak szépek, hanem tartósak is

Amikor a minden tekintetben ideális ajtókilincsek kiválasztása és beszerzése kerül napirendre, akkor nem lehet a véletlenre bízni a döntést. Ezeket az tárgyakat nem cseréli le az ember minden nap, így ha egyszer sort kerít a felújításra, akkor mindenképp minőségi termékek mellett szabad csak elköteleződnie.

A réz kilincs sok esetben ideális választás lehet, ugyanis nem túlzás azt állítani, hogy az az idő vas fogának egyik leginkább ellenálló alapanyag.


Az alapanyag jellemzőinél fogva a rézből készült változatok sárga színűek, mindazonáltal nem csak egy árnyalatban kaphatók. Ma már rengeteg felületkezelési módszer van, melyek jóvoltából könnyen megváltoztatható a kilincsek színe. Adott esetben arra is lehetőség nyílik, hogy az egyes színek kombinálásra kerüljenek, így a gyártók lényegében bármilyen elképzelést meg tudnak valósítani. Nem véletlen, hogy a réz kilincseket már több száz éve előszeretettel használják a nyílászárókon. Ezek a termékek minden tekintetben képesek megfelelni a felhasználók elvárásainak, hiszen nem csak szépek, hanem kényelmesen használhatók, és nem utolsó sorban rendkívül időtállók is. Ismert a sárgaréz antibakteriális hatása is, ezért speciálisan ilyen elvárású helyeken is alkalmazható. Mit lehetne még elvárni egy ajtó- vagy ablakkilincstől? Az előnyös tulajdonságainak köszönhetően a réz kilincs bizonyára nem a legolcsóbb termék, amivel találkozik a piacon. Ugyanakkor vásárlás előtt azt is számításba kell vennie, hogy a kilincsek hosszú évekig szolgálatban állnak majd. Amikor tehát esetlegesen arról kell döntenie, hogy egy jó minőségű vagy az olcsóbb, de kevésbé igényes változatok mellett tegye le a voksát, akkor érdemes a tartósabb megoldások közül választania, azok ugyanis aligha okoznak csalódást. A réz kilincsek minden tekintetben be tudják váltani a hozzájuk fűzött reményeket, és hosszú időn keresztül a környezet díszeként is funkcionálnak.


A WEBÁRUHÁZ TELJES RÉZKILINCS KÍNÁLATA IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL:


2020-02-15 06:02:47