Nem mindegy, milyen kilincs van a nyílászárókon

Amikor lakásunk kialakítása, annak berendezése napirendre kerül, nagyon fontos, hogy a nyílászárókra is figyelmet fordítsunk. Amennyiben az ajtó és az ablak nem illeszkedik a lakberendezési tárgyak stílusához, akkor bizony könnyen sérülhet a harmónia és az összkép. 

Talán nem is gondolnánk, hogy a nyílászárókon lévő kilincsek kialakítása, kiképzése, színe és formája milyen nagy szerepet játszik abban, hogy végül elégedettek legyünk a végeredménnyel.

Amikor bemegyünk egy lakótérbe, először csak nagy vonalakban nézünk körül, és csak a méretesebb, hangsúlyosabb lakberendezési tárgyakat vesszük észre. Ahogy egyre több időt töltünk a helyiségben, akaratlanul is rászegeződik a figyelmünk az olyan apróságokra, mint amilyen a kilincs. Éppen ezért annyira fontos, hogy amikor a tökéletes ajtók, ablakok után kutatunk, akkor minden részletükben megvizsgáljuk a rendelkezésre álló kilincs modelleket, és alaposan átgondoljuk, hogy végül melyik mellett tegyük le a voksunkat.

Ma már arra is lehetőség nyílik, hogy bemenjünk a kilincs boltba, és kiválasszuk azokat a típusokat, melyek a leginkább elnyerik a tetszésünket. A kínálatban többek között találunk fényes és matt hatású, antik, rusztikus és modern kialakítású változatokat, de a szín, a kialakítás, illetve a méret tekintetében is nagyon változatos képet mutat a repertoár.

Ahhoz, hogy esztétikus látvány fogadjon minket az otthonunkban, a lakásnak minden egyes pontjának harmonizálnia kell egymással szín, minta, illetve forma tekintetében egyaránt. Ha valamelyik tárgy vagy kiegészítő nem illik bele a képbe, akkor nem kapunk olyan végeredményt, mint amire vágyunk. 

Tudjuk, hogy kilincsek utáni kutatás sokszor fárasztó és időigényes folyamat, ezért szeretnénk mindezt megkönnyíteni az Ön számára.
Legyen szó beltéri, vagy kültéri ajtókról, esetleg ablakokról, nálunk biztosan megtalálhatja az elvárásainak megfelelő kilincseket.
Nem kell mást tennie, mint kényelembe helyeznie magát és a weboldalon található szűrű segítségével megadnia azokat a paramétereket, amelyek alapján webshopunk összeállítja Önnek az ajánlott kilincsek listáját. A fényképekkel és részletes információkkal, termékleírásokkal segítjük a választást. Némely esetben, külön ajánlásokat is adunk a kilincsek bemutatása mellé, így még jobban meggyőződhet arról, hogy jó döntést hoz. Ablak kilincseink egy részét például kifejezetten műemlék jellegű épületek külső nyílászáróinak felújításához kínáljuk. Emellett egyéb hasznos tanácsokkal is igyekszünk partneri segítséget nyújtani Önnek. Gyártóink közül ajánljuk figyelmébe a Bussare termékeit, amelyeket számtalan nyitási próbának vetettek alá. Éppen ezért egyes kilincseikre 3 vagy 5 éves garanciát vállalunk, amit az ismertetőknél külön is jelzünk. Ajtókilincseink választékában a klasszikus és a rusztikusabb típusok mellett modern változatok is szerepelnek. Ráadásul nem csak a hagyományos siltes kialakítású kilincsek között válogathat kedve szerint, de a napjainkban nagy népszerűségnek örvendő rozettás kilincsekkel is találkozhat. Utóbbiak rendkívül praktikusak, hiszen nem kell feltétlenül ügyelni a zárszerkezet méretére, a zárhoz többségéhez könnyen felszerelhetőek. A kulcslyuk takaró rozetták négyzetes, vagy kör alakban is kaphatók. Az ablakkilincsek esetében a hagyományos alu ezüst, bronz, réz és króm változatokon túl különleges kovácsoltvas kilincsek is megtalálhatók. Ha kisgyermek is él a háztartásban, érdemes szétnéznie a zárható biztonsági ablakkilincseink között, hiszen a picik könnyen megtanulják kinyitni az ablakokat, ami balesetveszélyhez vezethet. A kulccsal zárható kilincs azon túl, hogy megnyugvást jelenthet a szülők és a gyerekekre vigyázó személyek számára, tovább fokozza otthonunk biztonságát is.

Az online rendelés nagy előnye a gyors kiszállítás, a megrendelés visszaigazolása után már 2-3 munkanapon belül otthonunkban használhatják a megvásárolt kilincseket. Egyes típusok pedig a raktárról azonnal elérhetők.

A szállítási díj jelenleg csak 990,- Ft, 30.000 forint feletti kilincs vásárlásoknál pedig a házhozszállítás díjtalan.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, nézzen körbe webáruházunkban és rendelje meg kényelmesen otthona új kilincseit!

Köszönjük figyelmét!