Hírek

TUPAI kilincsek

TUPAI kilincsek a kilincs.hu webáruház kínálatában Az ajtókilincsek nem csak az ajtók nyitására és zárására szolgáló funkciót töltenek be, hanem a lakberendezés fontos elemei is egyben.
Ezért a kilincsek kiválasztásakor érdemes olyan minőségű és stílusos termékeket választani, amelyek mindamellett hogy hosszú távon jól működnek, egyúttal az ajtóhoz és a lakás belső teréhez is harmonikusan illeszkednek.

 Amikor kilincseket keres, akkor a TUPAI kilincs az egyik legjobb választás.

 A portugál illetőségű vállalat több mint 40 éve élen jár a fémmegmunkáló ágazatban és megbízható partnere az ügyfeleinek. A TUPAI globális vállalatként működik, amely a partnereit is bevonja a közös fejlődésbe. A vállalat két üzleti területen tevékenykedik: a szériában gyártott termékek és az OEM termékek területén, utóbbiakat az ügyfelek igényei szerint alakítja ki. Termékei sárgarézből, zamakból és rozsdamentes acélból készülnek, a gyártás során pedig a legmodernebb technológiákat alkalmazzák . A TUPAI több mint 150 színben és felülettel kínálja kilincseit, amelyek magas minőségi szabványok szerint készülnek. A TUPAI ISO 9001-2015 és ISO 14001-2015 tanúsítványokkal rendelkezik, valamint nagy figyelmet fordít a környezetvédelmre és a a társadalmi felelősségvállalásra is. A TUPAI már évtizedek óta ismert és elismert márka az építészek, az ajtógyártók, és nem utolsó sorban a végfelhasználók körében. Termékkínálatában egyaránt megtalálhatóak elegáns, modern valamint minimalista kilincsek is.

Az Tupai 5S Line termékek legfőbb ismertetőjegye az innovatív, rendkívül esztétikus és elegáns megjelenést biztosító, a szokásosnál vékonyabb, 5mm-es alacsony rozetta.

Az alacsony rozetták diszkrét megjelenésükkel támasztják alá és emelik ki az ajtókilincsek formáját és eleganciáját. Az alacsony rozettás TUPAI ajtókilincsek webáruházunkban is nagy népszerűségnek örvendenek. Legkeresettebb termékeink közül a TUPAI Square és a TUPAI Cinto kilincsek három féle felülettel (fekete, matt króm és nikkel perla) is elérhetőek. Válasszon TUPAI kilincset, öltöztesse fel vele az ajtót, tegye szebbé vele otthonát vagy munkahelyét!
2023-11-18 12:42:17