Bussare kilincs - Classic kategória

Bussare kilincsek

Túlnyomó részt ebből a termékcsaládunkból kerülnek ki a webshop legkedveltebb és legnagyobb darabszámban értékesített termékei. Sikerüket nem csak kiváló ár-érték arányuknak, hanem aktualitásuknak, modern stílusuknak is köszönhetik.Ezek a beltéri ajtókilincsek több féle felülettel és színben választhatóak, alapanyagukat tekintve azonban minden esetben rozsdamentes alumínium öntvényből készülnek. A BUSSARE kilincsek CLASSIC kategóriás mechanikáit 150.000 ajtónyitásra tesztelték, a vizsgálatokon a kilincsmechanikák kiválóan szerepeltek. Többek között erre az eredményre is alapozva a CLASSIC termékcsalád beltéri ajtókilincseire 3 év szerkezeti garanciát vállal a gyártó.

A Bussare kilincsek rozettás (két részből álló) kialakítása lehetővé teszi, hogy a különféle lyuktávolságú zárral készült ajtókra is felszerelhető legyen. A garnitúráknak részét képezik a metrikus átmenő csavarok, melyek használatával sokkal stabilabb és időtállóbb megoldást kapunk. Ezek használatáról a „fontos tudnivalók” menüpont alatt talál részletesebb tájékoztatást.

Ebben a kategóriában egyaránt találhatunk négyzetrozettás és körrozettás kilincseket, matt króm, fényes- és matt króm, bronzozott, vagy akár rezezett felülettel, illetve a méltán népszerű, leginkább a bronz színhez hasonlítható „brushed cafe” felületkezeléssel.néhány "sláger" Bussare kilincs, a classic kategóriából: Stricto 67 , Limpo , Aspecto , Elevado

Ezekkel az egyedi formavilágú és kiváló minőségű Bussare ajtókilincsekkel Ön is stílust és harmóniát vihet otthonába.

A BUSSARE CLASSIC ajtókilincsek teljes választékát IDE KATTINTVA érheti el

Akciós Bussare kilincs