Maestro kilincs

MAESTRO kilincsek

A Maestro kilincsek és épületvasalatok 1999 óta a magyar piac meghatározó szereplői.

A kínálatban a Maestro ajtókilincseken kívül megtalálhatóak egyéb, nyílászárókhoz kapcsolódó termékek is:
ablak kilincsek, tolóajtó vasalatok, ajtópántok, mágneses bevésőzárak, elektromos zárólemezek, automata küszöbök, ajtóhúzók, szellőzőrácsok, üvegajtó vasalatok, elektromos kitekintők valamint zsaluvasalat rendszerek.

A Maestro kilincsek megbízhatóságán, minőségén és funkcionalitásán túl további fontos szempont, hogy a termékek minden esetben magasabb hozzáadott értéket is hordozzanak, stílusus és esztétikus megjelenésük által otthonának díszei legyenek.

A cég kínálatában nem csak a saját márkás  MAESTRO kilincs található meg, hanem több jelentősebb európai kilincsgyár terméke is.

Néhány márka ezek közül: DND kilincsek, Mandelli kilincs, FSB ajtókilincsek, Fimet kilincsek, Tupai kilincs, illetve a svájci PLANET ajtóküszöbök vállalat, mely a prémium minőségű automata köszöbök gyártója.

.

Természetesen a fő termékvonalat továbbra is a MAESTRO ajtókilincs alkotja, amelyek jelentős részénél elérhető azok ablakkilincs verziója is.

Alapanyagukat és felületüket tekintve (réz, alumínium, nikkel, rozsdamentes,stb...) a termékpalettán már az antibakteriális bevonatú (anitgerm) termékek is megtalálhatóak. Ez az ezüst-ionos bevonat rendkívül tartós, és különösebb karbantartást sem igényel, független kutatások bizonyítják, hogy a felületükre kerülő baktériumok több mint 99,99%-át elpusztítják.

A Maestro kilincs több mint két évtizede kedvelt terméke a szakmailag hozzáértő, a minőségre igényes és a lakberendezés művészete iránt fogékony vásárlóközönségnek.

Webáruházunkban IDE KATTINTVA találja meg a teljes kínálatot.