Hírek

Réz kilincs - A sokoldalú megoldás

A réz kilincsek sokoldalúságukkal hódítanak

Amikor a minden szempontból megfelelő kilincsek beszerzése a cél, akkor több kérdésre is választ kell találnunk, amennyiben elégedettek szeretnénk lenni a végső végeredménnyel. Milyen az ajtók stílusa? Milyen az enteriőr? Milyen anyagból készüljön a kilincs? Milyen legyen a színe, formája, kialakítása? Ezek mind-mind kulcsfontosságú tényezők, hiszen végső soron ezek az apró kiegészítők is nagymértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy kellemes hangulatú legyen a lakásunk, és jó érzés legyen ott tartózkodni.

A réz kilincs meglehetősen nagy népszerűségnek örvend azok körében, akik épp a kilincsvásárlás kellős közepén állnak, és azt szeretnék, hogy a nyílászáróik minőségben és kinézetben is megfeleljenek az igényeiknek.

Mint, ahogy a nevükben is benne van, a réz kilincsek öntött réz alapanyagokból készülnek, ám végeredményben nagyon sokfélék lehetnek. A hagyományos kialakítású fajták antik hatást keltenek, ami miatt remekül mutatnak bármelyik lakásban, ahol túlnyomóan a klasszikus stílus dominál. Manapság a vintage enteriőrök is nagyon kedveltek, ahol a régies, illetve modern bútorok, tárgyak kombinációi egészen különleges végeredményt hoznak létre. A patinás réz kilincsek ebben az esetben is remek választásnak bizonyulnak, hiszen az ajtókra egy csapásra ódon hatást varázsolnak. Sokan vannak, akik a klasszikus vagy vintage stílus helyett inkább a modern hangulatot részesítik előnyben, ez azonban még nem jelenti azt, hogy le kellene mondaniuk a réz kilincsek használatának előnyeiről. A modern, fényes vagy épp matt felületű kilincsek nem feltétlenül követik a hagyományos stílusjegyeket. A réz alapanyagból készült kilincsek rendkívül tartósak, sőt, antibakteriális hatásuk is ismert.

2020-02-28 06:02:45